Diensten


Web Online Service biedt persoonlijke service wat gericht is in kwaliteit.

Het uitgangspunt van Web Online Service is het leveren van optimale kwaliteit in alle opzichten. Goede samenwerking met de klant is voor ons een sleutelwoord. U komt met uw ideeën en wij creëren de mogelijkheden. In overleg wordt de webdienst en tempo besproken.

Werkwijze

 • Ontwerpen
  Samen met u kijken en ontwerpen wij een gebruiksvriendelijke website die geschikt is voor uw kijkers. We vragen om vooraf een document op te stellen met de onderwerpen en de bijbehorende tekst die u erin wilt hebben, eventueel met foto’s of voorbeelden. Dan kunnen wij meteen beginnen met het bouwen van uw website.

 • Domein naam
  Als u nog geen domein naam (naam van uw website) heeft, wordt deze door ons aangemaakt. Web Online Service zal daar meteen een concept website neerzetten. Hierin heeft u de mogelijkheid om aanpassingen of nieuwe wensen alsnog kenbaar te maken.
 • Op Internet zichtbaar
  Als u tevreden bent, zorgt Web Online Service dat de website verder gepubliceerd wordt op het internet via de meest relevante zoekmachines, zoals o.a. Google, zodat uw website snel en gemakkelijk te vinden is.
 • Onderhoud
  Als er tussentijds kleine aanpassingen gedaan moeten worden, zal dit snel en gratis worden doorgevoerd. Nieuwe wensen moeten eerst bekeken worden of het toepasbaar is. Het onderhoud op het internet wordt automatisch door Web Online Service geregeld.

Wie zijn wij

Web Online Service is sinds 2000 met succes actief in de markt van het internet.

Ons doel is eenvoudig: het bouwen van resultaatgerichte websites voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Maatwerk in Webdesign
Voor al uw vragen vult u het contactformulier in of neem contact op met info@webonlineservice.nl.
Wij nemen spoedig contact met u op.

Ch. van Dorst
Web Online Service