Tarieven


Web Online Service kan voor u een professionele betaalbare website ontwerpen, waar u de komende jaren weer goed mee voor de dag kunt komen. Tegen een zeer gunstige prijs bouwt Web Online Service uw website compleet in de huisstijl van uw bedrijf. Alles wat ons web design bedrijf samen met u ontwerpt is 100% maatwerk. Wij bieden u een website voor een betaalbare prijs.

Standaard internet pagina’s

De opgeleverde Web Online Service website beschikt altijd al over een online-contactformulier en wordt na oplevering aangemeld en geoptimaliseerd voor de zoekmachines van o.a. Google.

De prijzen voor een standaard website met maximaal 5 onderliggende pagina’s wordt in overleg per mail doorgezonden. Meerdere pagina’s zijn op afspraak mogelijk.

Tarieven extra uitbreidingsmodules op maat gemaakt


Uitbreidingsmodules op maat worden aangeboden op offertebasis, hiervoor kunnen wij vooraf geen vast tarief plaatsen omdat dit erg afhankelijk is van het extra maatwerk dat eventueel nodig is.

U bedenkt en wij maken het. Altijd met een prijsopgave vooraf zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wie zijn wij

Web Online Service is sinds 2000 met succes actief in de markt van het internet.

Ons doel is eenvoudig: het bouwen van resultaatgerichte websites voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Maatwerk in Webdesign
Voor al uw vragen vult u het contactformulier in of neem contact op met info@webonlineservice.nl.
Wij nemen spoedig contact met u op.

Ch. van Dorst
Web Online Service