Visie


Web Online Service biedt persoonlijke service met kwaliteit.

De webdesign afdeling probeert zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen en op een creatieve manier uw website te ontwerpen. Wij gebruiken in principe geen standaardsites, maar zullen altijd een op uw situatie toegesneden ontwerp maken. Uitgangspunt van Web Online Service is het leveren van optimale kwaliteit in alle opzichten.

Belangrijk is dat u en wij tevreden zijn over de geleverde diensten. Goede samenwerking met de klant is dan ook voor ons een sleutelwoord in de werkwijze. U komt met uw ideeën en wij proberen samen een mogelijkheid te creëren om deze uit te voeren. Als u kiest voor Web Online Service betaald u niet alleen voor de website, maar ook voor de dienst die tot uw beschikking staat om tussentijds snel aanpassingen uit te voeren.


Kies de juiste weg

Er zal goed gekeken moeten worden of uw klanten ook voldoen aan uw doelgroep. Vervolgens is het zaak om hier goed op in te spelen. U doet dit niet alleen door een mooi op maat gemaakt ontwerp voor uw website, maar let vooral op de teksten die op uw website staan.

Welke informatie plaats ik op de website

De informatie moet voor elke bezoeker interessant zijn. De balans tussen voldoende informatie bieden en de klant snel tot actie laten over gaan is moeilijk te bereiken. Bedenk daarom vooraf goed wat echt nodig is om te plaatsen en help uw bezoekers de juiste informatie te vinden. Schrijf eenvoudige teksten met goede verwijzingen. Met de juiste opmaak bepaalt u of de bezoeker wel of niet uw website gaat lezen?

Wie zijn wij

Web Online Service is sinds 2000 met succes actief in de markt van het internet.

Ons doel is eenvoudig: het bouwen van resultaatgerichte websites voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Maatwerk in Webdesign
Voor al uw vragen vult u het contactformulier in of neem contact op met info@webonlineservice.nl.
Wij nemen spoedig contact met u op.

Ch. van Dorst
Web Online Service